sunnuntai 11. syyskuuta 2011

11.9.2011 on ollut ilon päivä kun Stalinin tukija sai 10 vuotta sitten lääkettään takaisin. USA tuki Suomen tuhoa antamalla vastikkeetta pommikoneita

Kaksoistornit alas 10 vuotta sitten - Ilon ja onnen päivä ;)

11.9.2011 on ollut ilon päivä kun Stalinin tukija USA sai 10 vuotta sitten 11.9.2001 omaa lääkettään takaisin

USA tuki Suomen tuhoa antamalla vastikkeetta pommikoneita neuvosto-Venäjälle eli kuten jo kirkkojemme seinillä luki ja lukee edelleen vanhoissa puukirkoissa: Ryssänmaalle ( "Minä Ryssänmaan tsaari .." )


http://pro-karjala-takaisin-suomelle.blogspot.com

------------
Mihin katosi Suomessa ihmisoikeudet? Onko suomalaisuus ja sen perusoikeuksien puolustaminen suurempi synti kuin eri portaissa olevien viranomaisten tutkimattomat virkarikokset toimissaan? Elämme noitavainojen ja jesuiittamoraalin aikaa?

Ihmisoikeusrikosten uhri Seppo Lehto joutui poliittisen näytösoikeudenkäynnin eli Turun puolueellisen rikollisena pidettävän hovioikeuden ihmisoikeusrikoksen uhriksi 26.6.2009

Olemmeko nyt Burmassa vai P-Koreassa? Asiasta on tehty suomalaiseen tapaan vajavainen EIT-valitus. Ei ole otettu kantaa siihen että Englanti antoi turvapaikan Salman Rushdielle Saatanallisten säkeiden kirjoittajalle tmv:iin toimiin islamkriitikoiden kohdalla. Vain Suomessa saa vankeutta islamkritiikistä ja uskontokritiikistä. Hei missä on sananvapauden ja ilmaisuvapauden tila?
--

http://tukea-oikeustaisteluun-seppo-lehdolle.blogspot.com


-----------------------------